Onderstaande dansen zijn aanklikbaar maar nog niet zichtbaar.

Doordat ik een hele tijd problemen heb gehad met mijn oude computer hebben wij een prive laptop gekocht, maar hierop zijn zeer moeilijk oudere programma's te installeren. Waardoor ik nu op 2 pc's moet gaan werken.
Ik krijg de stepsheets via een word document binnen. Deze zet ik om in een pdf bestand waardoor het bestand zeer klein word, zodat ik deze kan plaatsen op de website.
(Waarom ik deze klein maak is omdat ik een beperkt ruimte heb voor de website. Dus hoe kleiner des te beter en zo kunnen er meer stepsheets geplaatst worden).
Het programma die dus het pdf klein maakt is heel oud waardoor het niet te installeren is op een nieuwere laptop. Ik kan wel een nieuw programma kopen, maar aangezien de scdf geen inkomsten heeft, en binnenkort weer een rekening van bijna 100,- aankomt, moet ik het dus op een omslachtige manier doen. Maar ja... het werkt voorlopig....

Wanneer worden de dansen aanklikbaar?
Bent u specifiek op zoek naar een dans en deze staat hieronder in de overzichten. Onthoudt de datum, want zodra ik de dansen omgezet heb in pdf dan verdwijnt het onderstaande en wordt aanklikbaar, per datum, gemaakt op de startpagina van scdf.

Als iemand een andere oplossing heeft dan hoor ik dit graag :). Mail a.u.b. info@scdf.nl

Thanks! En sorry voor het ongemak.

Mvg. Carina van Dooren-Slijters
Webmaster www.scdf.nl
 


Binnenkort aanklikbaar...

NIEUW - 21-01-2020

NIEUW - 26-01-2020

NIEUW - 30-01-2020

NIEUW - 31-01-2020